Zeinab, Wizze 26 år och shoppingtur!

(Hade första tentan i fredags... matte! Burr!)

Träffade Zeinab med S i lördags :) kanonkul verkligen! Hon ringde mig någon dag innan och sa att hon skulle komma hem över helgen och undrade om jag ville ses. SJÄLVKLART ville jag det! :D Vi pratade om ALLT.. kändes absolut inte som att det var åratal sedan vi pratade ordentligt! Det är mycket mycket mycket som hinner hända under bara några år! ;D hehe.
My little wild girl :D

När jag sagt hej då till Zeinab var det till att snabbt åka hem och skjutsa mamma och hennes kompis ut till sätra. Skulle vara fylle-chaffis senare på natten, så jag ville gärna veta vart jag skulle hämta dom.

Därefter åkte jag hem och lämnade bilen. Erik var redan där, och vi åkte raka vägen ut till Valbo köpis.... för att upptäcka att de stängt kl 18. Ajdå. Vi fick slå våra kloka huvuden ihop... vad skulle vi ge Wizze i födelsedagspresent? Erik föreslog en chips-påse, men det var uteslutet. Någonting roligt men användbart...... sen slog det mig --> En Julgran!!! Erik älskade idén. Vi lyckades hitta en 1.50m plastgran (perfekt storlek för Wizzes lägenhet), julgransljus, glitter och kulor. Som stjärna satte vi en väldigt -hm- snygg bild på Wizze själv, där jag hade "friserat" honom och satt upp luggen i två fula toffsar. Sexy babe. Haha. Han blev en smula överraskad, men verkade glad och den passade faktiskt p-e-r-f-e-k-t därinne. Sedan blir det alltid sån mysbelysning av julgransljus.

Under kvällen hos Wizze kom jag på att jag hade glömt mobilen i bilen, så jag var tvungen att gå ut och hämta den. När jag skulle gå in var porten låst, så jag ringde Erik och han sa att han skulle komma ner och öppna. Jag väntade.... och väntade.... och väntade. Efter en stund tittade jag på telefonen...... det var FEM MINUTER sen jag hade ringt :S Sedan kommer plötsligt Erik flyygande ner för trappen. "Förlåt gumman.. förlåt förlåt förlåt!" säger han så fort han fått upp dörren. Han hade GLÖMT BORT MIG!!! När vi lagt på skulle han bara avsluta meningen tänkte han, men de fortsatte prata. Till slut hade Nicole sagt "skulle inte du släppa in Maria?". Han hade nästan ramlat av stolen, och sedan störtat som en galning ut genom dörren. Ren tur att han inte snubblade över sig själv i trappan!Söndag....
FY vad slö jag var! Hade inga planer att hitta på någonting alls att göra under dagen!!! Men vid två-tiden ville Erik att jag skulle följa med honom till Valbo och handla kläder åt honom. Okidoki :)
Det blev en bra shoppingtur! :) tre t-shirtar, en långärmad tröja, en tjocktröja, en skjorta, ett par jeans och ett par skor åt Erik. Vi smet in på Gina Tricot en snabbis och hittade en t-shirt och nån grå överdel och senare också en skjorta åt mig. Tog det lång tid? Nope. Alltså en lyckad shoppingtur.
Jag måste bara lyckas hitta en jacka och vinterskor.... det är något jag Verkligen behöver! Men det bestämde vi oss för att ta någon annan dag.
Kvällen avrundades med "Ladder 49". Erik såg dock inte så mycket. Tröttis. Han såg början, sedan somnade han... och vaknade lagom för att se slutet ;)

Karin & Maria 1992-2007

image6

Maria & Karin
1992-2007
15 år


Jag var hos Karin igår, och medan jag satt och tittade på bilder så gick det upp för mig att vi ju firar 15 år i år!!!
FEMTON ÅR!

Häftigt är att vi inte bara känt varandra, utan verkligen umgåtts mer eller mindre under alla femton åren!


I 18års-present fick jag en "Maria & Karin"-pärm av Karin och på framsidan hade hon skrivit detta:
Det var en gång en liten stad. Staden låg vackert nära havet och genom staden rann en å. En bit ifrån stadens gator och torg bodde en liten flicka. Hon hette Maria och var fyra år. Maria bodde med sin mamma, pappa och storebror nära en lekplats där hon brukade leka.
En vacker höstdag när Maria lekte i lekparken kom en ny flicka dit. Hon hette Karin. Karin var nyinflyttad i området. Flickorna började leka med varandra och Maria och hennes mamma blev bjudna på fika hos Karin och hennes pappa. Marias mamma drack fast hon i vanliga fall inte tycker om kaffe. Flickorna blev kompisar.
Hösten därpå började de på förskolan jordgubben. Det var roligt. Sedan var det dags för den riktiga skolan. Pirrigt! Men Maria och Karin hamnade båda i klass 1A så de hade varandra. Vilken tur! Efter skolan brukade de gå hem till Maria och leka med hennes Barbies i det fina dockskåpet, eller titta på deras favoritfilm Grease och äta glass, eller pyssla om Marias söta, vita kanin Stampe. Maria lärde Karin hur man sköter en kanin. Maria lärde också Karin hur man buggar.
Ibland fick någon av flickorna kvarsittning efter skolan för att de pratade för mycket men då stannade den andra kvar och höll sällskap. En gång i veckan hämtade Marias mamma flickorna efter skolan och skjutsade dem till kyrkans barntimmar i soldatkyrkan. En annan dag i veckan gick de på orientering. Ibland hände det att Marias föräldrar åkte till IKEA. Då åkte flickorna alltid med. På IKEA körde flickorna runt varandra i en kundvagn och så köpte de varmkorv och mjukglass i kiosken.
Maria och Karin var väldigt lika varandra till utseendet och ofta fick de frågan ifall de var tvillingar. Hihi! De skulle faktiskt ha blivit födda på samma dag men Maria blev född några veckor för tidigt. När de fyllde 11 år hade de födelsedagsparty ihop. De bjöd alla klasskompisar och hade disco. Då hade Maria och Karin med Marias mammas hjälp sytt ett par varsina likadana byxor i svart, krossad sammet och Marias mamma hade sytt två röda tröjor som matchade till byxorna.
På jularna fick Karin vara med på Marias familjs årliga julgransplundringar. En sommar fick Karin följa med till Marias sommarstuga i Harkskär. Maria och Karin hade många aktiviteter. De gick också på fotbollsskola och scouter. Åren -96 -97 och -98 åkte de på äventyrliga scoutläger. Maria hade alltid varit den modigaste av flickorna och en gång när Karin blev kär i en kille på lägret vågade hon inte knäppa kort på honom, men Maria gjorde det.
När Maria var 10-11 år började hon spela fiol. Vad kul! tyckte Karin för nu fick hon en fiolkompis. Två gånger fick de förtroendet att spela med Linda i skogen på en fäbodvandring. I flera år spelade de i samma orkester och de åkte på många roliga läger ihop. Ofta fick de spela och sjunga på skolavslutningar. Maria och Karin har också varit på basketläger och teknikkurs för tjejer. En sommar åkte de till deras kompis Magdas sommarstuga.
När flickorna var 13 år fick Karin följa med Marias familj på kryssning till Helsingfors. Vilken härlig båt! De åt på lyxiga restauranger, gick på discon och satt ute på däck under tjocka duntäcken och åt baguetter medan vinden gjorde höga vågor på havet framför dem.
De två flickorna gjorde så mycket kul ihop. På vintrarna gick de härliga vinterpromenader och varje jul firade de två en egen julafton ihop. En jul gav Maria ett tittskåp till Karin. Det var den finaste present Karin någonsin fått. På lektionerna i skolan när det var tråkigt kunde Maria skriva söta meddelanden i Karins skrivböcker. Maria kallade Karin för gulleplutt. Det tyckte Karin var roligt.
Maria var en liten pysslig flicka som lärde Karin att knyta armband, slå in böcker i plast, storstäda aquarier, göra microägg och använda finesser på datorn. När de var 16 år tog Maria med sig Karin till Blå Stjärnan. Åh, så roligt! Tack vare det fick Karin också börja som ridlärare där.
En solig dag var det dags för Maria och Karin att ta studenten. Nu låg världen för deras fötter, full av äventyr och upplevelser. Men Maria och Karin förblev vänner för alltid och levde lyckliga i alla sina dagar.
Slut!


image23


Soul-sister!

Sjönk ihop i duschen!

Idag har jag typ träningsvärk i benen. Först förstod jag inte varför... men det var inte svårt att komma på...

Igår på eftermiddagen när jag stod i duschen hemma hos Erik började jag känna mig konstig. Det är svårt att förklara. Jag kände mig underlig, och sedan kände jag hur benen inte ville bära mig längre. Erik märkte att nåt var fel o försökte hålla i mig. Jag försökte även själv att hålla mig uppe, men det gick inte!! Jag sjönk ihop på golvet i duschen.
Famlade efter duschdörrarna, men utan framgång så Erik öppnade dom. Sen halvlåg jag som en säck potatis lutad duschväggen. Det var vidrigt! Det kändes som att jag skulle kräkas och på samma gång som att jag inte fick någon luft. Erik, som hade satt sig bredvid mig, gjorde en ansats att hålla om mig.. men det kändes som att jag behövde all luft och utrymme jag kunde få. Så svårt att förklara.. för hur förklarar man känslan av att tryckas ihop utifrån, på samma gång som att hela magen tryckte på för att komma upp?

Efter ett tag lugnades det ner. Det gick att andas normalt igen och jag kunde titta upp. Erik drog mig till sig, så jag kröp in i hans famn och började skaka lite smått en stund. Stå upp? -Det var inte ens någon idé att försöka, så vi stannade där på golvet i duschen i typ en halvtimme (jag vet såklart inte exakt)! Sedan hade jag repat mig.. visst, jag var lite knepig i benen just när jag skulle ställa mig upp, men sen var allt som vanligt :) fit for fight again!
-förutom att jag kände mig lite klen o svag i kroppen.

Vad säger man......... det var jätteunderligt och rätt läskigt! Inte igen, tack.

Jag har inte sovit så mycket som jag borde senaste en-två veckorna och jag var lite hungrig när vi duschade... så troligtvis var det väl det... ett kraftigt o konstigt blodsockerfall av något slag?!
-för annars har jag inte någon annan förklaring!?!

Efter duschen blev det kebab-pizza och därefter bio --> Råttatouille! Någon sa innan att den inte var så bra, men jag instämmer inte! :) Den var skitbra! -tycker jag iaf!

IZZY RINGDE när vi satt o skulle käka pizza!!! :D :D :D hon är dottern i den första familjen jag var aupair hos i England i vintras. (familjen med den absolut vidriga pappan :/ gräsligaste man jag träffat!). Men jag saknar de andra! SÅ mycket!
Det var lite "eeeh" när jag insåg att jag ju var tvungen att prata Engelska :S det var ju ett tag sen nu, och samtalet var liiite oväntat! Resultatet blev lite knakigt, men hon förstod mig i alla fall :) Gullunge! Skulle vilja träffa henne o Gina igen :) men tyvärr klarar jag nog inte av att ens se pappan igen.. så det skulle nog bli lite svårt!Bättre...

Det känns inte bra, men bättre :) -idag i alla fall.

Jag försöker tänka att istället för att tynga ner mig själv över att jag inte mår bra, ser jag fram emot när jag känner mig piggare :) På det sättet finns det något positivt att inte må bra.


Ingen jag pratar med verkar förstå sig på oss.. varför det är som det är!
...Knappt att jag själv förstår det vissa stunder. Visst, verkligheten hinner efter en stund ikapp och jag kommer på det... men känslorna ändras ju inte för det. Ibland måste huvudet helt enkelt ligga före känslorna.. för ens eget bästa. Tyvärr.

Om du har en stund över.. se detta och lyssna verkligen:
http://www.youtube.com/watch?v=xfq_A8nXMsQ

Trasig

Hade jag pengar skulle jag sticka... bara dra iväg. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Just nu går det inte så bra!!!!

...och det gjorde det inte igår heller. Vi skulle ut på krogen. När jag åkte hemifrån kände jag mig kalaspigg. Taggad och på rackarunge-humör! :) ......men sedan svängde det kraftigt! Du kan ju inte rå för det... ingenting varken du eller jag kan göra åt. Det bara är som det är. Undvika det skulle inte göra någonting bättre... jag måste bara hitta ett sätt att klara av det. Det SKA gå!
Jag försökte hålla minen, det gjorde jag verkligen!!! men det gick inte. Plötsligt brast det och jag lyckades inte komma iväg. "Jag har aldrig sett dig ledsen förut!" sa Alex. Det är inte ofta som smärtan kommer fram på utsidan på mig, men de väldigt få gånger de gör det, då vill jag helst gå undan. tycker inte om när folk ser mig så. en del av mig som jag helst har för mig själv. Nu hann jag inte iväg. men det är så det är. Det kommer ofta och plötsligt den senaste tiden!!
Jag kan inte minnas när jag senast såg mig själv såhär. Inte under måånga många år i alla fall.

Jag ville bara springa iväg, försvinna! men att vandra iväg en lördagsnatt är inte klokt så jag följde med strömmen till Jackpot. Där gjorde jag en kraftansträngning, blev ihälld 3 shots på fem minuter och direkt till Hang Loose. Sedan vet jag inte vart jag var någonstans de kommande två timmarna.. men någonstans smärtfritt var det iallafall! jag dansade som aldrig förr och jag brydde mig om någonting. Även om det inte var så långvarigt så var det underbart!!

De andra skulle på efterfest hos en klasskompis till Alex efter krogen, men jag tackade nej. Jag ville bara hem, kura ihop mig i sängen och somna ifrån dagen. Oftast brukar jag vakna med ett annat humör än det jag somnade i...... men jag kan inte påstå att jag är speciellt pigg idag heller!


Kan man kalla detta lycklig? :(


En sak måste också klargöras, så att det inte blir nåt onödigt strunt-snack!
Jag har sen lite drygt en vecka tillbaka fått en ny bekantskap!! En väldigt go prick, men vi är inte intresserade av varandra! Han är på precis samma ställe som jag är.... han saknar också någon. Det är nästan 50% av det vi pratar om. Vi är inte intresserade av några andra.... och då alltså inte av varandra heller! Så allt annat prat kan upphöra NU!

Michael Flatley´s Lord of the Dance

Sooo good it gave me goosebumps!!!! Jag satt verkligen och rös. Helt otroligt vad bra de var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅH! Värt varenda krona -om jag hade betalat nåt för det, vill säga :P

image3Tänkte om jag skulle åkt till Alex efteråt, men jag blev så trött och det var alldeles för kallt ute för att jag ville gå någonstans efter att jag kommit in i värmen! Jag får träffa henne lite imorn istället. Jag tror jag ska ta dit en ny tandborste o en sovtröja då.. man vet ju aldrig när de kan vara användbara. Jag menar, jag har ju redan lite egen mat i hennes kyl ;) praktiskt taget nästan flyttat in!

Såå, sist men inte minst ska jag tillägna denna välkända lilla slinga (som gått runt runt runt i huvudet på mig heeela dagen!!) till en söt Spillevink som jag tycker bra om och som piggade upp mig idag när jag var lite nere:

They fight! And bite!
And bark!
They fight and bite and bite!
And bark!
Fight bite bark!
Woof woof woof!
The Itchy and Scratchy, And Poochie, Shooow!


Jag känner mig så vilsen!


Jag saknar dig också!!!!!

                                          -Så mycket, så mycket, så mycket!


Det skär i hela kroppen på mig!
Det går att hålla sig borta... det är faktiskt lättare än det någonsin varit förut.. men det gör ont! Ja, det gör det!!! på mig också. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig! De flesta dagarna går det bra, men ibland kommer det som en våg över mig... då jag känner tomheten efter dig. Tomheten utan synbar ände.

Varför måste det vara såhär?
Jag känner mig så vilsen!
Kan inte någon räcka mig en vänlig och stabil hand och en varm öppen famn där jag kan gömma mig?


If only you...

"Det gör för ont"

"Det gör för ont!" sa du. Sött, antar jag, men det låter inte mycket i mina öron!... inte just nu i alla fall! Folk säger så mycket... snacka är så lätt att göra! Men det måste finnas nåt som gör att man kan tro på orden också!


Jag antar att du har tänkt igenom det här ordentligt och att du verkligen vet vad det är du gör...!
Kan du stå fär det också.....?


"Var stark! Var stark! Var stark!...". Åt helvete! Nu vill jag bara sticka iväg....


Jag fattar det inte...!

- Ja, vad har du gjort......

20 år, inflyttningsfest och en söndag!

Födelsedag
Nope.. ingen skillnad. Förutom att jag åkte ensam till Systemet i fredags -bara för att jag kunde- men det var ingen höjdare. Det var ensamt, dyrt (ofta brukar mamma inte kräva några pengar när hon köper åt mig), och tanten i kassan sa inte grattis :/ men jag fick med mig en god passoã och två smirnoff ice. (Jaaa, jag dricker varken öl eller vin!).

Dagen började med att min söta familj grattade mig på morgonen med laxmacka, tårta och en massa pakeeet (bla en skrivare, kläder o filmer) :D hur gammal jag än blir kommer födelsedag och julafton alltid att vara speciella! Vi är såna i den här familjen -tycker om trevliga traditioner.
Sedan var det upp och hoppa till skolan... matteföreläsning och skrivande av kemi-labrapport (som jag för övrigt inte fattar ETT SKIT av (och det faktum att jag inte fattar gör mig tvärsur -stackars sandra)). Sen hem, jättesnabbis till systemet, joxa hemma.

Lite efter sex började folk droppa in.. och först var faktiskt (håll i dig nu!) Erik med Fredde och Wizze =P
Tårtan........... åh, mums mums mums! Worth every penny! Den där Danne kan sina saker! Nicole ville inte ha marsipan eller grädde... Karin tjoade att det är ju det godaste... så jag skar en jättestor bit, delade den på mitten... grädde o marsipan till Karin, resten till Nicole. Teamwork!

Jag fick en massa fina presenter =D jag är Så bortskämd! En jättevacker ljuslykta från Wizze o Fredde, röda ludna handbojor (Nicole o Alex... who else?), jättefint kortkollage med Alex o mig, en blyertsskiss av mig (konstnär: David), en polkagris, höganästallrik från Göran o Inger, presentkort på middag och bio från Karin, Dvd-filmerna "Romeo & Julia" och "Elizabethtown" från Ulli, fancy fransk tvål o massageolja från Lollo, presentkort på rygg- nacke- ansikte och huvudmassage från Linda, och ett jättejättevackert armband från Erik!!!!!
Det är kul att vara bortskämd ibland!

image1


De som känner oss vet att kvinnofolket i den här familjen är fotofreak.. Speciellt den äldre kvinnopersonen älskar gruppbilder! Därför finns det tre mer eller mindre vackra gruppbilder som följdes av att taklampan tappade sitt provisoriska upphängningsfäste och föll en bit ner :P haha. (den satt på en upphängning som gör att den kommer upp en bit från bordet, och den mixtrade min morbror med när vi skulle fota..men tydligen inte satt fast tillräckligt bra). Tjohej!

image2
Summa sumarum: En bra och god födelsedag! (kolla på Fredde o Anders... jättelika!!)


Inflyttningsfest
Alex flyttade för några veckor sedan in i sin alldeles egna lägenhet i stan. Erik och jag var där o hjälpte henne flytta in; bygga ihop möbler, klä soffa och diska allt i servis och köksväg.. och i helgen var det inflyttningsfest! Det var rätt fullt i hennes lilla etta, men finns det hjärterum finns det sjärterum!! :D o kul var det! Osså fick jag en chokladask i försenad födelsedagspresent av Kirsi :D mmm gott gott!!!!

Krogen senare på kvällen var sådär, men det gör mig absolut inte någonting! Alex hade dock.. hehe roligare. och Linda råkade jag presentera för en kompis till Erik som jag brukar träffa på när jag är på krogen ;) en timme senare försvann dom därifrån -tillsammans! Hem o dricka te =P När vi skulle gå därifrån kunde vi inte hitta Nicole o Rebecca. Nicole ringde upp.. dom tomtarna hade redan dragit! dumma små ungar. Hem fick jag skjuts av Wizze :D kanonschysst! Då kunde mammsen få sova vidare hemma (hon hade krävt/erbjudit sig att få hämta mig (gulliga hon!)). Skulle jag ge tillbaka för alla gånger Wizze kört mig någonstans under de senaste tre åren, skulle jag inte göra annat än att köra runt i en veckas tid! hoppas han vet att han kan ringa mig om han behöver ha skjuts nånstans -så fort jag skaffar en bil, vill säga!

Så att vi inte glömmer det.... Alex var den som spillde på sitt nya soffbord! Woho! :P


Söndag
Morgon, som alla andra dagar. Grisade i sängen till 11. Tänkte att jag skulle plugga lite, men Marias diciplin är = noll för tillfället! Ursh ursh. Gjorde helstädning av Diesel och hans lilla boplats! Han är då det absolut sötaste jag vet!!!!!! Tänk om han skulle få ungar med en lika söt hona... ojojojoj.
Erik ringde och undrade om jag ville hänga med han, Henka, Wizze o Nicole och käka. Jag skulle ändå inte få någonting gjort hemma, så jag hängde på. Det var inte alls lika underligt att se Nicole med ;D! Går rel snabbt att vänja sig :) Hillerian. Nicole o jag delade på en pizza -alldeles lagom stor för oss och svingod (fläskfilé och ananas)! Efter en stund kom Danne, Petra och Loviza också :D the more the merrier! Loviza bjöd mig på en av sina gurkor :D
Henka och jag hade pratat om bion på kvällen... det var bara ett problem --> VAD skulle vi se? Jag hade tidigare kollat på filmprogrammet och strykt de filmer vi redan sett. Kvar blev en barnfilm om en båt vid namn Elias och en ny Adam Sandler-film "I now pronounce you Chuck and Larry". Det blev den sistnämnda.
Danne o Petra åkte hem, medan vi andra åkte till Interpool och spelade lite biljard. Jag är kass, men det är jättekul ändå! Och jag vann faktiskt 2 av 2 ggr mot Henka -woohooo-.... (han satte 8:an i fel hål, men det ska man inte säga :P).
Bion var bra. Inte den bästa jag sett, men rolig!Dom tyckte du verkade lite hängig. Det är tråkigt, och jag menar det.. ingen är mer ledsen för det än jag :( Men det är ändå som det är! Det beror tyvärr på dig och det är nog bara du som kan rätta till det. Jag vet inte vad du kan göra åt saken, har inga råd att ge dig, inte den här gången. Det här måste du försöka läsa på egen hand.
Det mesta går bara man vill tillräckligt mycket, anstränger sig och inte ger upp!

Kanske det funkar, kanske inte!
Men provar man inte, händer inte någonting alls!


Kebab/Kina, snart 20 och tsunamikatastrofen

Imorgon fyller jag 20!! -inte för att jag på något sätt är äldre imorgon än vad jag är idag jämför med igår :P
Igår ringde Wizze under min matteföreläsningen o undrade om jag vile åka o käka. Yes! Maria blev jättelycklig! hade längtat efter kebab sen i förrgår :D En stund efter att jag kom hem kom Wizze med Nicole o Erik i bilen och hämtade mig...
OJ, WOW!!!!! Vad konstigt det kändes att se Nicole med i bilen!! Kul =) men väldigt konstigt! Jag har ju alltid umgåtts med dom separat..... Erik o c/o var ju aldrig med i skolan, girls night out, fika eller stallbesök..... och Nicole har aldrig varit med när jag umgåtts med Erik o c/o. Det har alltid varit ungefär som två separata liv. ....och nu satt båda liven i samma bil!! Mucho mucho weird!! men kul :D

Till saken.... jag trodde att vi var på väg till Maggis eller MAX, eller möjligtvis Kungshallen eller TennStopet, som vi alltid brukar göra. Jag ville i alla fall ha kebab! Sen halvvägs nere på stan säger Erik "sa inte Wizze nå mer än att vi ska käka?". "Nä?!" sa jag. Det var bestämt att vi skulle på kinarestaurang! min kebab!!!!! Ingen stress alls när vi satte oss och alla de andra tre redan visste vad de ville ha! Hm... om man är sugen på kebab med strips o vit sås, vad vill man då ha i kina-väg? Blev en tre-små-rätter. Det var faktiskt jättegott! Efteråt frågade Erik lite försiktigt om jag ville hänga med till honom o kolla på film. Lät bra, så jag hoppade av hos honom. Några timmar senare åkte jag hem, värmde vetepåsen, la den över halsen och sov.

Jag hoppades att jag skulle varit frisk till på lördag! Men det verkar ytterst tveksamt. Tyvärr. HELA JÄVLA VECKAN har jag varit alldels röd, tidvis svullen och haft alldeles för röda fläckar som känts som sår i halsen. Brukar inte sånt vara i början av en förkylning, men sedan försvinna? För mig brukar det vara så, men ta mig fan inte nu!
MEN.. Det är 100000000 saker som skulle kunna vara värre och faktiskt inte alls många som skulle kunna vara bättre! då är en (även om det är en syndigt envis en) förkylning inte så mycket att gnälla över!

Hm.. när jag började skriva det här och började med att jag igår fyller 20 imorn, tänkte jag på en lunar-sida jag var inne på för sisådär en 2,5 år sen. Det var efter tsunamikatastrofen. Visst, det var hemskt, men ingenting som verkligen rörde mig. Det ena extrema efter det andra dyker upp på nyheterna och hemskt nog blir man nästan lite avtrubbad.
Sen råkar jag gå in på en sida (jag tror hon hette agnes-nåt).. en minneslund. Jag läser i dagboken och Då slog det mig. Hennes inlägg, helt vanliga, en helt vanlig tjej. Hon hade skrivit om resan, att hon skulle åka om nån dag, hur hon längtade osv. Sen skrev hon från Thailand, om hur skönt och underbart det var och att hon hälsade till alla stackare i kalla sverige. Sedan fanns det inga fler inlägg...........................
Det var så hemskt! Folk i en tidning är bara en siffra för mig... men detta blev en riktig person. Att tänka på hur hon dött, vad hon tänkt på... hur paradiset blev hennes död! Hon var så lycklig att vara där...

Jag har försökt hitta tillbaka till denna sida, men jag hittar den inte! Om nån hittar den, säg gärna till!


Publicerat torsdag 27 september 2007 18:20

Bloggare och matchmaker!

Då har jag sällat mig till den stora grupp av folk som följt modeflugan blogg. Det överraskade mig mest hur överraskad jag faktiskt blev när jag sökte på "blogg skapa" och fick upp 10 olika webbsidor där man kan skapa en egen blogg. blogg.se, bloggspace.se, webblogg.se osv... oändligt!

En till helg har gått och tyvärr var denna inte så pigg, men mycket trevlig! På torsdagen låg jag i feber, vilket minskade energin till 10% för hela helgen. Umgicks ändå lite med Alex, Nicole o Rebecca och skådade mitt lilla matchmaking-projekt :P (som faktiskt ser ut att gå riktigt bra!!) ;D hehe.

Var på bio igår, precis som alla söndagar de senaste veckorna. En mycket trevlig tradition. Igår såg det ett tag ut som att det bara skulle bli jag och Henka, för folk var placerade ur stan, hemma med barn eller panka. För att få det hela att låta extra tragiskt var vi utan film att gå på också :S :S :S Jag trodde att Råttatouille hade premiär 19 September, men efter 15 min av letande upptäckte jag "19 oktober". OKTOBER! Blä. Erik hann hem, Wizze följde med och Henka och jag bestämde för "Supersugen" istället. Den filmen var faktiskt ganska rolig. Knäpp. Kamelsvansen.

En mördardag på skolan idag; 8-10 Fysik, 10-12 Biologi, 13-15 Biologi, 15-17 Fysik. Latjo Lajban! Tur i alla fall att jag var piggare idag, annars hade jag faktiskt somnat istället för bara varit-på-väg-att-sova.
Tänkte att jag inte ska gå på andra danslektionen på onsdag. Har pardans 18.15-19:15 och sedan latin blandat 19:15-20:15. Jag är inte speciellt bra, men det är skitroligt!!! :D Dock var dansen ansvarig för helgens feber, så jag måste nog låta bli minst en av dom denna vecka. Och eftersom min käre danspartner är beroende av mig, så tror jag att jag får slopa den andra.
När jag blivit frisk ska jag börja rida igen! Saknar det så mycket!

Hoppas att jag blir pang-tjong-bra till fredag då jag blir 20 :) Stor flicka!
Hm... jag kan inte ens föreställa mig själv över 12 :S okej, 21 år.. sedan räcker det för mig. Eventuellt 23-25, men sen får det vara! Inte mer. Jag vill aldrig bli vuxen. Jag är ett barn.. så det kommer se konstigt ut att vara ett barn i något som ser ut att vara en 20+:are. Knäppt.
Det blir ingen 20-års fest, utan vanligt födelsedagsfika med en av världens godaste tårtor som Danne ska göra! Han är snäll han Danne! På lördag ska Alex ha inflyttningsfest, så jag laddar för det istället!

Tjoho Tjohej!


Publicerat måndag 24 september 2007 18:10

RSS 2.0