Nu är det hans tur ;)

Det är ju lite speciellt när någon vill ta hem en till föräldrar och syskon.. så jag trodde först att Wille skojade när han, någon gång i början av april, frågade mig om jag ville åka hem till honom på Påsklovet.. Oj, Redan?! :)
Han frågade igen några dagar senare. (Det var alltså inte ett skämt...), så efter lite funderande bokades biljetter, och de tre sista dagarna av lovet spenderades nere i Västergötland hos honom och hans familj.

Det där med att träffa släkt och sånt, tycker jag vanligtvis bara är roligt.. Den här gången var jag faktiskt lite nervös. Men inte ens hälften så nervös som jag var när jag skulle hoppa av tåget. var magen upp och ner! Pirr pirr ;)

I morgon är det hans tur att följa med till en främmande stad och bli uppvisad och bedömd av familj, släkt och vänner. Det ska nog gå bra! :)

Han är värd det.

Ändrade i förrgår statusen på Facebook till "In a relationship".
Läskigt är det! Men han är värd det :)

Känns bra :)

Jag har haft ett toppenbra lov!
Påskafton spenderades dagtid med familjen och kvällen med älskade vänner. Blev ingen utgång, men det var det nog ingen som grät över, för det hade vi avverkat kvällen innan. En liten spontangrej som blev väldigt lyckad :D trots att mer än hälften var nyktra!! :) Dancing all night long!
-Sprit är helt klart överskattat!

Veckan försvann sen i ett naffs. Till vad? Good question. Var hos ortopedteknikerna, på um, klippte mig och inhandlade en ny säng i alla fall :)

På fredagen var det dags att sätta sig på tåget igen. Aldrig åkt så mycket tåg i mitt liv som jag gjort detta år!
När jag skulle hoppa av tåget hade jag en galen svärm fjärilar i magen (!) (inte vanligt för att vara mig). Men jag överlevde! Faktiskt hela helgen också :) Mer än väl, kan man säga!
Godis, sovmorgon, glass, biljard och Björkar!Bra dag. Bra beslut. Bra, Maria! - 28 Mars.

Hörru, va äre här förnå'?

Vad har tagit åt lilla fröken Maria?
Det senaste åren har jag varit på samma sätt. Det har inte varit kul -alls- men alla former av "vanor" blir tryggt på något sätt... och drastiska förändringar är alltid lite creepy. (-Även de som blir till det bättre).

Och nu.....

Drastisk förändring! Jag mår jättebra!!
-och det är SKITLÄSKIGT!Hörru, va äre här förnå'?

RSS 2.0