Pensionärer!

Igår hade vi kräftskiva här med familjen, mormor och Wille (och Diesel). Gott och trevligt!

Om 5 min ska vi åka på säsongens sista BILBINGO i Forsbacka (mitt förslag) och ikväll ska vi spela BingoLotto (Willes förslag). Mycket värre än såhär blir det nog inte!

Riktigt tråkigt att Linda inte kunde komma med på bilbingot.. det här är ju liksom lite vår grej! Men det får bli nästa gång! MÅSTE bli!!! :)


Torsdag

Nästan ett helt inlägg om mitt hår... haha! Jag kan inte annat än att skratta åt mig själv :P

Ställt klockan på 8 imorse, gick upp efter 2 tryckningar på snooze medan Wille den grisen låg kvar i sängen. Han kom faktiskt upp efter en timme, för det var så ensamt i sängen. Söt han är.
Pluggade till 12:30. Åt lunch. Nu tänkte jag sätta mig och halvsova framför TV:n tills Wille kommer från skolan.

För er som inte vet det... Wille har flyttat till mig i Gävle. Det är bara till sista januari -tyckte det var en bra "prova på"-deal :) Detta bestämdes väldigt hastigt och lustigt för 1,5 vecka sen, ca 2 timmar innan mitt tåg skulle gå från Skövde (jag var där och hälsade på över helgen). Det bestämdes att han skulle åka med mig hem då, och hoppa på Filmvetenskap A på HiG. Sagt och gjort.

För tillfället bor han hemma hos mig och päronen medan han letar eget. Så mysigt att ha honom nära hela tiden, utan pressen att man måste vara så aktiv och "ta vara på tiden".. så som man måste göra när man bara ses en helg var tredje vecka.

Så, då vet ni det :)

Och nu ropar TV:n på mig! :) Bye!

090909 09:09

37 sekunder efter för jackpot, men det hade kanske varit lite hysteriskt :P

RSS 2.0