Flyger

Ännu en gång drömmer jag att jag flyger. Utan flygplan eller någonting. Jag flyger själv.
Känslan är obeskrivlig och helt underbar.
Frihet! En galen frihetskänsla!
Om det bara vore på riktigt...


(ej min bild)

Tjuvlyssnat

Kille ~25, med blåtira, till kille ~20: Du, du ska ALDRIG kalla din flickvän för PMS-smurfen. Det är en jävligt dålig idé!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Öppningsdag på nytt IKEA-varuhus i Ryssland

Ingvar Kamprad står vid en av utgångskassorna och hjälper kunder att packa varor. En mamma och en liten pojke står i kassakön och pratar (på ryska).
Mamman: Ser du den gamla mannen som står där och packar ner kundernas varor?
Pojken: Ja?!
Mamman: Om du inte är duktig i skolan och sköter dina läxor så kommer du också sluta som den där mannen?med ett dåligt betalt jobb!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kupolen, Borlänge
Två tjejer ~20 sitter på en bänk och pratar.
Tjej 1: Om du fick döda en person, vem som helst i hela världen, vem skulle du välja?
Tjej 2: Då skulle jag ta Gud.
Tjej 1: Du? är ju ateist?
Tjej 2: Ja, och när jag hade tagit livet av honom skulle ingen jävel kunna ifrågasätta det längre.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Stationen, Hovmanstorp
Man ~30: ...att hon inte hade använt plattång. Men det tror jag inte på.
Kvinna ~30: Jo, men jag har hört att det finns de som har naturligt rakt.
Mannen: Nähe?
Kvinnor: Jo. Jag tyckte också att det lät konstigt. Men jag har hört det, att det finns de som har rakt hår.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ockelbo, ICA
Kille ~18 går till kassan med ett kondomkort för att ta ut i automaten utanför.
Kassörska ~50: Jag måste få be om att få se leg.
Kille (viskande, nervöst): Öh, va?
Kassörska: Jaa, legitimation!
Killen börjar famla efter sin plånbok.
Kassörskan (högt): JAHAAAA, DET ÄR SÅNA! JAG SOM TRODDE DET VAR CIGARETTER!
Kassörskan rodnar plötsligt kraftigt. Killen ännu mer.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

McDonald's, Hulta
Två estettjejer ~14 sitter på uteserveringen. Tjej 1 pratar i telefon medan tjej 2 nyfiket lyssnar. Tjej 1 fnissar till och berättar för tjej 2 att killen hon pratar med i telefonen vill ha betalt i natura.
Tjej 2: Vad är natura?
Tjej 1: Jo, men det vet du väl?
Tjej 2: Ja? just det ja. Det är den där morgonjuicen va?

Finns han?

Någon som värderar varje stund vi är tillsammans? Någon som saknar mig varje stund vi är ifrån varandra? Någon som verkligen lyssnar till varje ord jag säger? Någon som tycker jag är det vackraste som finns, oavsett hur jag ser ut? Någon som aldrig kan titta på mig tillräckligt mycket? Någon som aldrig kan röra vid mig tillräckligt många gånger? Någon som aldrig kan höra på mig tillräckligt länge? Någon som springer efter mig när jag springer? Någon som kan svälja stoltheten och komma efter mig.. bara för att få försöka göra allt bra? Någon som skulle kunna göra allt för mig? Någon som inte tar mig för givet? Någon som bara vill mig väl? Någon som är alltid är ärlig? Någon som Jag får tycka om gränslöst?
Någon som aldrig kan få nog av att tala om för mig hur mycket tycker om mig?
Någon som tycker om mig så mycket att det aldrig är försent att göra någonting åt det?

Någon som skulle känna sig helt förkrossad om jag inte längre fanns där?

image181
"When two people love each other, totally, truthfully, all the way love each other,
the answer to that question is simple...
When do you get to that point when enough is enough?"
Jag hittade nyss detta inlägg i utkastet. Skrivet (men ej publicerat) för över ett år sen. Jag har hittat många texter i stil med det här, som jag skrivit under de senaste fem åren.
Jag minns att jag tänkte att allt det här nog bara var rena önskedrömmar..
en sånhär person finns inte!


Jag har inte tänkt såhär på ett bra tag, och nu när jag läste det jag skrivit; Jo, Maria.. han finns!
Wille, du har visat mig att det inte måste vara på det sättet som jag tidigare blev så otäckt van med. Jag är värd mer än det. Jag är värd mer än att vara en prydnadstrasa som konstant tas för givet. Jag får säga min åsikt utan att vara rädd för vilken grad av sur/less/irriterad som ska komma. Jag behöver inte vara rädd att säga att du gjort något som sårat mig. -du blir inte omedelbart sur/less (om ens alls) och du vänder mig inte ryggen då.
Du lyssnar, pratar, tänker, säger vad du tycker/tänker och du bryr dig.

You've made me see that this kind of love is even for me.
For this I'll be forever truly grateful!


WOW... I repeat WOW!!!Tänk om Michael Jackson själv fått sett det här, hört talen på minnesstunden...
vetat vilken galen uppståndelse det skulle bli av att han försvann.

Varför är vi människor alltid så bra på att uttrycka oss och visa uppskattning
när personen är borta och inte längre hör
?

Torsdag

Michael Jackson. Jag missade tyvärr större delen av begravningen, för jag var tvungen att sova innan sommarens första nattskift började, men jag såg slutet. Bland annat när dottern talade. Då blev jag blöt i ögonen. Herregud. Vad övergivna dom måste känna sig.. dom hade bara honom.
Det har ju gått dokumentärer, konserter och dyl på tv i mängder. Mycket hade jag redan sett, men jag tycker att allt tyder på att han var som ett stort barn. Aldrig helt vuxen, eftersom han aldrig fick vara helt barn. Neverland, statyerna, tavlor med han själv målad som kung och riddare.. som om han försökte uppleva barndomen på nytt.
Dessa pedofil-anklagelser har jag aldrig trott på, och det gör jag inte nu heller. Han var nog tacksam att anmäla, mycket pengar och lätt eftersom det var så allmänt känt att han älskar barn. Anmälning nummer två trodde nog att de skulle få luft under vingarna tack vare den första anmälningen.
Michael Jackson var i samma storhets-klass som Elvis var på sin tid. Undra vem som kommer komma härnäst, men det kommer hur som helst inte bli lätt att efterträda denna stjärna...

Regnet bara öser ner. Vilket. Sjuhelvetes. Regnväder. Imorse kunde jag knappt sova. Jag slängde mig upp stup i ett för att titta ut genom fönstret. -för att se så att kaninburen inte blåst sönder. Efter tre oroliga sms till mamma, flyttade hon in honom i uterummet.

Börjar jobba om två timmar. Borde man inte bli mer och mer van med gegg, bajs, slem, lukter osv, ju mer man jobbar?! Det här är tredje sommaren för mig och jag är mer kräsmagad och mer tvätta-sprita-tvätta-sprita än någonsin. Detta har varit otroligt lärorikt, men det är inte mitt framtida yrke! Nope thank you! Skulle väldigt gärna vilja ha antingen ett sjukt-välbetalt-jobb-så-jag-kan-betala-av-studielånet, eller ett butiksjobb nu. Faktiskt! :)

Besöka Wille. Måndag sätter jag mig på tåget, för hundrasjuttifemte på ett år. Jag kommer inte att kunna åka någonstans efter den 16 Juli och fram till resan, så det är bäst att passa på nu. Ja just ja.. det är inget nytt, då det beställdes i maj.. men den 16 Augusti ska vi till Grekland. Tror du att jag längtar? :)

Wille här :)

Wille min Wille är här <3 Han kom i torsdags. Helt jättehärligt att se honom igen. Få krama honom, pussa honom, nypa honom, prata med honom, se honom. Vi båda upplevde också en sak som var lite skumt... det kändes som att vi inte setts på evigheter! Nästan som "Jahaa, var det såhär han/hon såg ut..". Vi stod en stund och bara tittade på varandra. Väldigt väldigt skumt :P

Direkt från tågstationen gjorde vi ett proviant-stopp på Ica Maxi, plockade upp en medresenär och därefter åkte raka vägen till Lollos stuga, där hon och de andra redan befann sig. Sedan hade vi ett par härliga, goda, roliga och väldigt varma dagar.

Vi åkte hem idag och ikväll tog en promenad ner på stan, åt på Los Sombreros och därefter såg vi Baksmällan på bio. Maten var sjukt god, jag tog grillad fläskfilé och Wille enchiladas. Bion var okej.. bäst var bebisen i början av filmen. Haha. Men största garvet var när vi gick in på bion och jag såg hur en person på översta raden försökte täcka ansiktet med handen när vi gick förbi. "Fjantigt" nåddes för 10 mån sen.

Nu ska jag krypa ner i sängen hos Wille och titta på en film!


Första pussen.
(Jag skojar inte, det är sant!)

RSS 2.0