När jag flyttar

Jag avskyr blotta tanken på att behöva stå och handdiska vareviga dag.
Likaså att behöva planera in i förtid när jag ska tvätta mina trosor!

Så när jag flyttar kommer jag INTE att följa strömmen och köpa en enorm platt-TV, utan jag tänker inhandla en bänkdiskmaskin (prio 1) och tvättmaskin (prio 2)!

Sådeså!


Humor!

Första gången jag såg det här var för ett par år sen.
Trots att jag sett klippet flera gånger sen dess, skrattar så jag får ont överallt varje gång!


Mamma.

För ett tag sen konstaterade jag och mamma att vi umgås nästan varje dag. Vi inte bara säger hej och utväxlar lite meningar, utan umgås verkligen!


Kan ta två random dagar som litet exempel;

Vi cyklade ner på stan. Delade en pasta på Nian till lunch. Hade sen en sjukt rolig halvtimme som inte kan beskrivas här utan att vi låter som 14-åriga knäppisar, men det innehöll en del bus och kolossalt mycket skratt. Sen hem. Satte oss i solen och delade på en liter jordgubbar. Mmmm!

Dagen efter gjorde vi pastasallad, packade Cola och godis, köpte revbensspjäll. Sen hämtade jag mammsen, som åkt till mormors på förmiddagen, och vi åkte till Vårvik. Där hade vi en otroligt trevlig lunch i solen vid havet. Till mormors där vi blev kvar bra länge. Sen hem. Åt matjesill, potatis och gräddfil i uterummet. Spenderade därefter resten av kvällen med att se på tv-serier tillsammans.


Du är först och främst mamma, men nog också min absolut bästa vän!(Alla i min familj är det viktigaste i världen för mig, men just detta inlägg är tillägnat mamma).

Frimärken

En tid har gått. Det börjar sjunka in. Tomheten är större än någonsin.I min korthållare ligger det frimärken. Frimärken som jag köpte och la dit, så att jag alltid skulle kunna skicka vykort till henne. Ett vykort för varje dag som jag var borta. Det var bara till henne. Var jag utomlands en vecka fick övriga ett var, medan hon fick åtta.

Vart ska jag skicka De vykorten nu? och hur ska jag någonsin kunna ta bort frimärkena?

RSS 2.0