En redig en!

Wille:
"Det var en redig en! Efter honom svider det. Lär det göra..."28/7 20:08

Julmust.

Inom en halv vecka har denna familj inhandlat TRETTON flaskor Julmust!
13 st x 1,4 liter=18,2 liter

Det är helt normalt!
Så du vet...Detta år känns det mesta nästan sådär astrid-lindgren-saga-idylliskt som det bara går!


Julklapparna är färdiga.

Rummet är städat.

Julgranarna är huggna och väntar på att få komma in.

Pepparkakor bakade och garnerade.

Apelsiner med nejlikor är gjorda.

Knäck, kola och ischoklad är i sina formar.

Glögg och pepparkaks-fika.


Det har dessutom snöat massor!
Jag har varit på snöpromenad med tjocka snöflingor lugnt fallande i mängder från en mörk och vindfri himmel. Jag har pulsat länge i fjäderlätt snö utan att bli det minsta kall eller blöt. Jag har gått på en kylig förmiddagspromenad med solen i ansiktet, bland snötäckta träd och utan ett moln i sikte.Jag kommer vara sådär perfekt redo och färdig när julen kommer :)
Några små negativa vibbar:
Jag har haft ont i huvudet varje dag senaste veckan, inklusive ett (lättare! -tack gode gud) migränanfall. Av ren envishet har jag nu börjat vägra att knapra piller. Jag får ta om jag vaknar mitt i natten och verkligen inte kan sova för att jag ligger och vrider mig.
Jag äter, jag sover minst 9 timmar varje natt (oftast mer)... Vad beror det på? Suck.
(Fick kallelesen igår för nästa sjukhus-besök. Ännu ett... Tack Sverige för frikort, vilket jag har i både besök och medicin! Utan det hade jag varit pank sedan länge.)

Mormor ligger på sjukhus och kommer max att kunna vara med under några timmar på julafton.
Ni som känner mig vet hur mycket det här påverkar mig...

God morgon 15:20!

God morgon var det, ja! Jag och Wille var på Lucia Movie Night inatt på filmstaden. Så som jag surat över att jag inte hade någon biljett (vi upptäckte biljettsläppet två dagar efter att det skett = utsålt sedan länge!). Gång på gång har jag varit inne på sf -bara för att kolla. Som om någon plötligt skulle lämna tillbaka sina biljetter. Yeah right! Men ändå. Kaaanske :)

Skam den som ger sig!

Vid 17:30 igår gick jag in och tittade. Inget nytt.. 2 lediga i vardera salong. Vi övervägde nästan att köpa dom, trots att dom var galet spridda i salongen. Sitta i trappen?
Sen. Där. Plötsligt stod det fem biljetter i salong 1. Ingen aning hur eller varför, men det bryr jag mig inte ett dugg i! Rad 4, längst ut mot kanten. Vi tänkte iaf inte många sekunder! :D :D :D Lite långt fram för min vanliga smak, men sitter man på kanten så är det faktiskt ok.
Kom hem vid 06:40 och var i säng 10 min senare.


Bra natt! :) God Subway-macka :) Skulle dock vilja ändra prisutdelningen så att jag hade fått Manges vinst i form av två valfri biobiljetter (väljer han två 110kr-filmer har han där vad hela luciavakan kostade! Apa!) och bilar!!! Jag är glad för hans skull. Kanske.

RSS 2.0