Zeinab, Wizze 26 år och shoppingtur!

(Hade första tentan i fredags... matte! Burr!)

Träffade Zeinab med S i lördags :) kanonkul verkligen! Hon ringde mig någon dag innan och sa att hon skulle komma hem över helgen och undrade om jag ville ses. SJÄLVKLART ville jag det! :D Vi pratade om ALLT.. kändes absolut inte som att det var åratal sedan vi pratade ordentligt! Det är mycket mycket mycket som hinner hända under bara några år! ;D hehe.
My little wild girl :D

När jag sagt hej då till Zeinab var det till att snabbt åka hem och skjutsa mamma och hennes kompis ut till sätra. Skulle vara fylle-chaffis senare på natten, så jag ville gärna veta vart jag skulle hämta dom.

Därefter åkte jag hem och lämnade bilen. Erik var redan där, och vi åkte raka vägen ut till Valbo köpis.... för att upptäcka att de stängt kl 18. Ajdå. Vi fick slå våra kloka huvuden ihop... vad skulle vi ge Wizze i födelsedagspresent? Erik föreslog en chips-påse, men det var uteslutet. Någonting roligt men användbart...... sen slog det mig --> En Julgran!!! Erik älskade idén. Vi lyckades hitta en 1.50m plastgran (perfekt storlek för Wizzes lägenhet), julgransljus, glitter och kulor. Som stjärna satte vi en väldigt -hm- snygg bild på Wizze själv, där jag hade "friserat" honom och satt upp luggen i två fula toffsar. Sexy babe. Haha. Han blev en smula överraskad, men verkade glad och den passade faktiskt p-e-r-f-e-k-t därinne. Sedan blir det alltid sån mysbelysning av julgransljus.

Under kvällen hos Wizze kom jag på att jag hade glömt mobilen i bilen, så jag var tvungen att gå ut och hämta den. När jag skulle gå in var porten låst, så jag ringde Erik och han sa att han skulle komma ner och öppna. Jag väntade.... och väntade.... och väntade. Efter en stund tittade jag på telefonen...... det var FEM MINUTER sen jag hade ringt :S Sedan kommer plötsligt Erik flyygande ner för trappen. "Förlåt gumman.. förlåt förlåt förlåt!" säger han så fort han fått upp dörren. Han hade GLÖMT BORT MIG!!! När vi lagt på skulle han bara avsluta meningen tänkte han, men de fortsatte prata. Till slut hade Nicole sagt "skulle inte du släppa in Maria?". Han hade nästan ramlat av stolen, och sedan störtat som en galning ut genom dörren. Ren tur att han inte snubblade över sig själv i trappan!



Söndag....
FY vad slö jag var! Hade inga planer att hitta på någonting alls att göra under dagen!!! Men vid två-tiden ville Erik att jag skulle följa med honom till Valbo och handla kläder åt honom. Okidoki :)
Det blev en bra shoppingtur! :) tre t-shirtar, en långärmad tröja, en tjocktröja, en skjorta, ett par jeans och ett par skor åt Erik. Vi smet in på Gina Tricot en snabbis och hittade en t-shirt och nån grå överdel och senare också en skjorta åt mig. Tog det lång tid? Nope. Alltså en lyckad shoppingtur.
Jag måste bara lyckas hitta en jacka och vinterskor.... det är något jag Verkligen behöver! Men det bestämde vi oss för att ta någon annan dag.
Kvällen avrundades med "Ladder 49". Erik såg dock inte så mycket. Tröttis. Han såg början, sedan somnade han... och vaknade lagom för att se slutet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0