Rörigt.

Jag känner mig kreativ och inspirerad och vill uträtta underverk. Men jag får inte till något. Modet sviker innan jag knappt börjat. Inte ens skriveriet funkar.

Framtid. Yrke. Karriär.


Jag har funderat mycket på vad jag vill... med framtiden och allt sånt. Vad tycker jag är kul? Egentligen. Vad skulle jag vilja göra?
Jag är för kräsen för att skaffa mig ett stillasittande och enformigt kontorsjobb där jag glor på siffror dagar i ända år ut och år in. Men VAD ska jag bli. Vilket håll ska jag rikta näsan åt och försöka satsa?


Men vad kan du tänka dig då, Maria? Vad tycker du är roligt? Vad är du bra på?
Vid dom orden brukar jag sjunka ihop till en liten hög. För, let's see... jag gillar att sjunga, dansa, agera, skriva, fota, lösa problem, fixa och greja, hålla koll på flera saker samtidigt och styra upp saker... och så djur såklart!
Vad blir det...?
Delfinskötare? Författare? Veterinär? Hundtränare? Artist eller skådis? -om jag skulle få vara anonym jag när kameran stängts av. Dubbare, kanske? Jobba bakom kameran? Redigering?

Men hur lätt är det att lyckas med något av det här? Skulle något bära om man försökte? Man måste ju kunna försörja sig också.. gärna utan att behöva vara orolig varje dag.

Det finns mycket i det här huvudet, I know it. Men jag vet inte i vilken ände eller åt vilket håll jag ska börja...


Jag hade en dröm sen barnsben om att bli veterinär. MEN den drömmen grusades när jag började ana höallergi, och fullkomligen krossades för ett år sen då jag pang-tjong-bom blev pollenallergiker -tillsammans med reaktion på morötter, äpplen och HUNDAR! (-ett oacceptabelt faktum som jag vägrar ta till mig!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0