5 minuter gnäll..

Min blogg, så nu tänker jag gnälla en stund...

Januari har inte varit min månad...
Började lite smått med jobbigt på det privata planet, det kan vara så ibland med distans. Sen åkte ma & pa till Gran Canaria -vilket påminde mig om att jag inte kan det-.
15/1 (lör) fick jag världens migränanfall .Jag försökte vara på jobbet ändå men när jag var nära att kräkas i en papperskorg gick det inte. Jag blev liggande hela den helgen..
Två dagar efter det fick jag ont i halsen.... suck! Då var det på gång igen.. Köpte Kan Jang, vitlök, vitaminer, drack massor av vatten och sov tidigt osv osv.
Dagen efter, tisdag, ramlade jag nerför yttertrappen och skadade axeln och muskeln i höger arm. Den var dålig resten av veckan.
På söndagen (23/1) började dansen igen.. Armen hade blivit bättre, men på grund av förkylningen som då blossat upp, fick jag ägna den kommande dagarnas danskurser åt att sitta och titta på medan dom dansade. Det är makalöst trist! Dock såg fram emot att bli frisk till helgen -då jag skulle dansa med Ida Long på Local Heroes Galan på Konserthuset.
Onsdag kväll kände jag mig lite bättre, så jag tänkte att förhoppningsvis skulle jag kunna vara med på dansen dagen efter.
Torsdag morgon när jag kliver ur sängen kan jag inte stödja på höger fot... (WHAT?). Oförklarligt! Det blir ingen dans den dagen heller.
Dagen efter, då foten inte blivit bättre, fick jag tid på Hälsocentralen. Inflammation i en sena (minns inte vad den hette). Dansförbud och smärtstillande höver helgen. TACK! :/
Igår var jag och tog bort två födelsemärken, ett på armen och ett på hö bröst. 10-11 stygn. Det är ju helt självvalt, men det är ändå drygt.
Sen tog CSN, Telia, Landstinget (sjukhusräkningar) och Dansen, hela min lön denna månad. Tack gode gud för mina föräldrar som låter mig bo här just nu.. :/

Förkylningen är i princip borta nu och först i förrgår natt kunde jag ligga på höger arm igen...
Och det kunde alltid ha varit värre! :P

Så.. jag ser fram emot ett mer tursamt Februari :)

Kommentarer
Postat av: Nicole

Liten tröst du är inte ensam! Jag har dragits med en förkylningen sen slutet av december. För 2 veckor sedan bröt jag revbenen och för en vecka sen var det en söt 600 kg kluns med broddar som gled över min fot. Allt det här har resulterat i en otrolig smärta och ett handikappat liv =)

2011-02-05 @ 09:58:08
URL: http://vexus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0