Stjärnhimmel och Fullmåne

Jag älskar stjärnhimlar.. och när det är fullmåne. Att ligga bredvid någon på ett tak och titta upp i himlen. Prata eller bara ligga tyst. Det är riktigt mysigt!
Likaså snöpromenader på kvällen... Mm! :)

Soliga OCH molninga sommardagar, sommarregn (alla måste någon gång i livet ut och dansa runt i ett varmt sommarregn!), höstdagar, oväder, regn och rusk, åska... jag gillar väder! :) -så länge jag inte fryser! För DET avskyr jag!


Men det att kunna vara tyst ihop, utan att det blir obekvämt för någon... det är underbart! Man sitter i samma rum, den ena kanske läser eller något annat, medan den andra kanske spelar lite på en gitarr. Ja, vad som helst. Uttrycket "osociala tillsammans" skapade Lollo och jag på gymnasiet, då detta var en återkommande umgängesform för oss :) (vi spenderade större tiden av vår vakna tid ihop, så det hade nog blivit lite jobbigt annars :P).Måne, solnergång, soluppgång..
Jag har tagit fram min soluppgångssimulator-lampa :) (heter även ljusterapilampa).
Vintertid är den kanon för en morgontrötter som jag! Jag ställer in valfri ljusstyrka och vilken "alarm-tid" den ska lysa. Sen ställer jag även in hur långt innan alarmtiden som jag vill att den ska börja stegra upp ljuset -som en soluppgång. Jag har min inställt så att den börjar lysa svagtsvagtsvagt 15 min innan, och när jag sen ska gå upp lyser den mysbelysning i rummet.
Lagom så att jag ser mina kläder samt vänjer mig inför ljuschocken när jag måste tända badrumslampan.
Suveränt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0