Lugn helg =) död bil och söt hund.

Tog bilen för att hälsa på Alex i förrgår. Sedan skulle vi åka till Maggis för att köpa kebab.. dock märkte jag att det var nåt konstigt med bilen när vi skulle åka därifrån. Det var inget jag kunde sätta fingret på, men den kändes konstig..trött. Vid konserthuset tittar jag på bränselmätaren... den stod på noll, men varningslampan lyste inte och jag tyckte att lamporna på instrumentpanelen var ovanligt svaga. Vindrutetorkarna då... mycket riktigt, dom gick knappt.
Just som jag skulle svänga in på Alex gata gick det knappt att röra på ratten. Styrservon. Det var ingen idé att inbilla sig att jag skulle hinna bort till en tom parkeringsruta. Jag fick slita i ratten för att få in bilen till kanten, bakom sista bilen. När bilen stannade helt stod vi prydligt o fint vid vägkanten.. det såg bara ut som att jag inte kunde parkerings-reglerna.
Jag ringde mina räddare, mammsen o pappsen. Eftersom jag inte ville få en till parkeringbot sa jag åt Alex att springa upp o hämta två gafflar. Sen satt vi o käkade i bilen tills dom kom.

Igår norpade jag Goldie :) det var så himla länge sen jag såg henne sist! Saknat henne. Mamma hängde på och så gick vi en riktig långtur. Kallt, men fint väder. Superskönt! Huvudvärken som jag haft i två dagar innan kom inte igår =D aaah! Hm..jag kanske måste vistas utomhus lite mer..!

image79

Kommentarer
Postat av: Malin

jättesöt hund! (:

2008-01-17 @ 16:47:06
URL: http://maliin87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0