Jag och mamma fotografering!

Vaknade sjuk imorse :( BLÄ! Ont i huvudet som en tok och snoooorig. Så sexigt så. Eriks fel.. smittgubbe. Skönt att vi är lediga (förlåt, "föreläsningsfria" heter det) idag. Vila vila vila :)


Bäst som jag ligger i sängen o kollar på film ringer mobilen.. ett sthlm-nummer...??! Öh?
"Hej. Det är Isabella på __?__ Studio i Stockholm". Jag hörde inte riktigt vad hon sa utan tänkte att det bara var en till telefonförsäljare. Suck. "Jaha, hej" säger jag ointressant.

Men det var verkligen ingen telefonförsäljare.....

Döm min förvåning när hon hon då frågar om jag vill komma till dom någon dag, när det passar mig, och bli sminkad o fotad o så. Någon som hette Sanna hade gett dom mitt nummer. Huh?! What? Fattade ingenting. Aldrig hört talas om stället, eller nåt annat heller för den delen... Jag har aldrig haft nån kontakt med någon studio någonsin! Kan inte komma på vem denna Sanna skulle vara heller. Men en gratis fotografering?! Ja, varför inte..! Va kul!
Hon sa att jag fick ta med mig några kompisar också om jag ville. Perfekt! Mamma och jag ska ju till sthlm för vår årliga julshopping torsdag till lördag, så jag frågade om jag fick ta med mig henne. Det fick jag :) blir en cool, och aningen annorlunda, start på julshoppingen.
Jag sa att jag skulle återkomma, ringde upp mamma (hon blev liiite ställd, men sa ja :D tjoho!), ringde upp The Studio igen och bokade tid på tordag. "Torsdag?! Oj, här går det undan!" sa tjejen och skrattade.

Så nu ska mammsen och jag till Stureplan vid lunchtid på torsdag o bli lite fotade :D

Helt obeskrivligt oväntat, men det blir nog jättekul!


Kommentarer
Postat av: madde

MEN GRATTIS! Gud va kul! Det passar verkligen att de valt dig, du som är så snygg! :D Lycka till - KRAM!

2007-12-04 @ 17:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0